مزایایی که به خاطر استفاده از پلی اتیلن در ساخت لوله بهدست میآید باعث محبوبیت لولههای پلی اتیلن شده است. عمر لوله پلی اتیلن عمر مفید لولههای پلی اتیلن فاضلابی زیاد است و بنابراین هزینههای ناشی از تعمیر و تعویض آنها کاهش مییابد. نتقال پسابهای شهری و صنعتی از دیگر کاربردهای لوله پلی اتیلن فاضلابی است. برای انجام این کار از لولههای فاضلاب زیرزمینی استفاده میشود. لوله پلی اتیلن با توجه به اتصالات مناسبی که دارد زمانی که در زیر زمین قرار بگیرد، دچار نشتی نمیشود. از این رو برای انتقال پسابها گزینه بسیار مناسبی است.که برای سیستم های مربوط به آب و فاضلاب، سیستم های ثقلی، پرفشار و یا برای جمع آوری آب های سطحی از انواع لوله های تک جداره و یا دوجداره پلی اتیلنی استفاده می شود. لوله های کاروگیت از جمله مهم ترین لوله های پلی اتیلنی دوجداره هستند که کاربرد وسیعی در صنعت آب و فاضلاب دارند.
لولههای پلیاتیلن دارای مزایای متعددی هستند که آنها را به گزینهای مناسب در بسیاری از پروژههای عمرانی و صنعتی تبدیل کرده است:
گریدهای مختلف، میزان خلوص مواد اولیه و همچنین مقدار مواد مصرفشده برای ساخت لولهها بر قیمت آن تأثیرگذار هستند.
در ساختار اتیلن پیوند دوگانه کووالانسی وجود دارد، در اثر واکنش پلیمریزاسیون پیوند دوگانه شکسته شده و یک کربن به آن اضافه و به پلی اتیلن تبدیل میشود. شکل جدید این پلیمر باعث ایجاد خاصیت متفاوتی شده و کاربرد آن را در صنایع مختلف افزایش میدهد.
سیستمهای آب شرب و فاضلاب: به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی و تاثیرات شیمیایی، لولههای پلی اتیلن فاضلابی برای انتقال آب شرب و دفع فاضلاب استفاده میشوند.
بهدلیل ویژگیهای لوله پلی اتیلن استفاده از لوله پلی اتیلن در صنایع مختلف روبهافزایش است. این ویژگیها با توجه به پیشرفت علم، ارتقاء مییابد. اولین باری که لولههای پلی اتیلن فاضلابی در تأسیسات و زیرساختهای شهری و برونشهری به کار گرفته شد، مهمترین مسأله مطرح شده برای مجریان این طرح مربوط به مقاومت لولهها در برابر خوردگی ناشی از رطوبت هوا بود.
گرید ۱۰۰ عموما برای تهیه لولههای پلی اتیلن و گرید ۸۰ برای تولید لولههای کاروگیت فاضلابی به کار گرفته میشود.
لولههای پلیاتیلن بهطور کلی بر اساس ویژگیهای ساختاری، شیوه تولید و کاربردهای نهایی به چند دسته تقسیم میشوند:
ملاحظات در اتصال: اتصال لولههای پلیاتیلن به سایر سیستمها نیاز به روشهای خاصی دارد تا از نشتی و قطع ارتباط جلوگیری شود.
صنایع شیمیایی: در محیطهایی که مواد شیمیایی خورنده استفاده میشوند، لولههای پلیاتیلن به دلیل مقاومت شیمیایی عالی، انتخابی مناسب بهشمار میآیند.
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
تولید لولههای پلیاتیلن شامل مراحل متعددی است که از جمله آنها میتوان به ذوب کردن ماده اولیه، اکستروژن، سرد کردن و برش اشاره کرد. در فرآیند اکستروژن، پلیاتیلن ذوب شده بهصورت پیوسته از یک قالب عبور داده میشود تا به شکل لوله درآید.
لذا این شرکت در جهت نیل سایت لوله شاپ به این اهداف سالهای متداول تلاش خستگی ناپذیری با تکیه بر تمام پتانسیل های سازمانی، سرمایه های انسانی و مادی خود داشته است که خوشبختانه توانسته هر ساله موفقیت های مهمی در این عرصه کسب نماید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *